MAD Convention 2024

All juggling events in 2024
Juggling events in Belgium‎, 2024

When:

Friday, 12 April 2024 to Sunday, 14 April 2024

Where:

Ell Circo D'ell Fuego, Damplein 35, 2060 Antwerp

Websites:

https://www.madfestival.be/nl/conventie?
https://www.facebook.com/events/386836627383348

Blurb

Met MAD Convention richten we de schijnwerpers op het harde werk achter de schermen. Vallen en weer opstaan, eenzelfde beweging duizend keer opnieuw uitproberen, uren en dagen trainen om een kwartier te knallen; dat maakt circus fascinerend!

Die ongelooflijke drive laten we van 12 tot 14 april leven in en rond de traingingszaal van Ell Circo D'ell Fuego in Park Spoor Noord. Daar brengen we Vlaamse en internationale artiesten en jonge acrobaten (vanaf 10 jaar) samen voor een uitgebreid aanbod aan workshops, om mee te beginnen óf te verdiepen. We rollen de matten uit en laten het zweet praten.

Wie echt zot is van circus, gaat natuurlijk voor de Complete Madness en boekt meteen een weekendticket. Dan krijg je niet alleen drie dagen vol boeiende workshops, maar ook twee tickets voor voorstellingen uit het programma van MAD Festival en de optie om overnachtingen bij te boeken. De heerlijke sfeer op het festival krijg je er gratis bovenop!

Voor wie liever zijn krachten en concentratie bundelt om er één dag volop voor te gaan, zijn er natuurlijk ook dagtickets te koop. Niets houdt je tegen om na een dag vol workshops toch nog een aantal voorstellingen op MAD Festival mee te pikken.

Who went

MAD Convention 2024 elsewhere on the Edge

View trivia (0)