Covid-19 is still a threat. Please do not attend any gathering until your country's social distancing restrictions have been lifted.

Cirkushelg

All juggling events in 2021
Juggling events in Sweden (Sverige)‎, 2021

When:

Friday, 2021-04-02 to Sunday, 2021-04-04

Where:

Gasklockorna Gävle, Atlasgatan 3, 802 86 Gävle, Sweden

Website:

https://www.facebook.com/events/469735257730291/

Blurb

Anmäl intresse här:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOhbDi_BoVA4fTGE-Lpn_icnIiKd1KSJCkdB8LkvEGQuxfsw/viewform


OBS!! Det här är ett event som vi planerar att anordna men det finns risk för att det ställs in beroende på rådande läge med covid-19.

Svenska Jonglörsföreningen och Gävle Kommun, hoppas kunna genomföra en gratis cirkushelg under påsken 2-4 april 2021.


Svenska Jongleringskonventet (SJC) kommer tyvärr inte kunna bli av i påsk utan planeras istället till senare i år. I påsk har vi däremot planer på att ha en mindre cirkus/jongleringshelg som ersättning för det uppskjutna SJC-2021. Deltagarantalet kommer att vara lägre än vad det brukar vara på SJC, hur lågt beror på rådande omständigheter och rekommendationer. På plats, Gasklockorna i Gävle, har vi flera lokaler med gott om utrymmen där man kan hålla goda avstånd.

Vi har stora och bra lokaler hyrda i 3 dagar och gott om sovplatser. Med lite tur kommer det också bli någon form av show. Träffen kommer att bli helt gratis för alla deltagare, vi vill helt enkelt att det ska kunna bli av. Alla deltagare kommer att få stå för sin egen kost, luftmadrass och övriga sovsaker.

Hoppas vi ser er i påsk!

Who went

Cirkushelg elsewhere on the Edge

View trivia (0)