THIS EVENT HAS BEEN CANCELLED

Circusstad Festival

All juggling events in 2020
Juggling events in Netherlands‎, 2020

When:

Wednesday, 29 April 2020 to Sunday, 3 May 2020

Where:

Rotterdam

Websites:

http://circusstad.nl
http://www.facebook.com/circusstad

Blurb

De magie van circus is bijna niet onder woorden te brengen. Circus doet iets met je, ongeacht je leeftijd. Deze verwondering voert vijf dagen lang de boventoon tijdens Circusstad Festival Rotterdam. Je geheid op het puntje van je stoel tijdens onze spectaculaire voorstellingen en oogverblindende acts.
Circusstad Festival wordt alom geroemd om zijn hedendaagse, originele producties. Van dynamisch tot po√ętisch, alle stijlen komen aan bod. Van over de hele wereld zijn uitsluitend topvoorstellingen geselecteerd.
Circusstad Festival is onderverdeeld in drie speelvlakken: Theater Rotterdam, het oude Luxor Theater en het Schouwburgplein. Op het gezellige festivalterrein zijn doorlopend workshops te volgen in en rond het Opticum, de Arena en het Chapiteau. Wil je vliegen, balanceren of jongleren met bizar veel ballen? De artiesten verklappen alleen aan jullie hun diepste geheimen. Ondertussen goochelen diverse koks vanachter hun pannen. Aan gekoeld bier en gezonde sappen geen gebrek. De trukendoos gaat nog verder open als de livemuziek start. Volledig betoverd walst het gemêleerde publiek huiswaarts.

Who went

Circusstad Festival elsewhere on the Edge

View trivia (0)